Wie ben ik?

Mijn naam is Jos Neys geboren in 1946 ook fotograferend onder het pseudoniem Jne.Ik ben woonachtig in Beringen Belgisch Limburg.Ik ben sinds kort begonnen met natuurfotografie omdat ik me altijd geboeid gevoeld heb door de natuur.Mijn foto's zijn zo getrouw mogelijk weergegeven op mijn website,ik probeer zoveel mogelijk het resultaat ervan te bepalen tijdens het maken van de foto zelf zodat nadien het proces achter de computer minimaal is,ik gebruik hiervoor het programma Lightroom 4.4 voor kleine correctie's.

Meestal ga ik al voor zonsopgang op pad,de rust die er dan heerst is geweldig maar de natuur is al klaar wakker!

Ik probeer me te blijven ontwikkelen,te verbeteren en met regelmaat nieuwe beelden te tonen.Ik zal mijn website dan ook regelmatig updaten met mijn laatste opname's.

Ik ben benieuwd hoe u over mijn website denkt,ontdekt u fouten of hebt u een mening over eventuele verbeteringen die kunnen aangebracht worden stuur me dan een mailtje,opbouwende kritiek wordt altijd op prijs gesteld.

De foto's die op mijn site staan mogen niet zonder mijn toestemming worden gebruikt.

Verder zou ik het ook op prijs stellen dat je op mijn website een leuk berichtje in mijn gastenboek plaatst.

Ik zou zeggen:'laat u mee dwalen door de wereld van de natuur'.

 

m.v.g. van Jos.

 

Nb.Ik heb ook een blog bij seniorennet welke bij linken terug te vinden is,ook op   

      National Geographic vindt u werk van mij terug onder de naam Greenboy.